Sport

Parád SE

Székhelye: 3240 Parád, Kossuth Lajos út 91.

Elnök: Nagy András

Parádon 2011 februárjától, Eged László 3 danos karate szakedző vezetésével indult Shotokan Karate edzés 20-25 fővel. A színvonalas, tradicionális harcművészet gyakorlására gyermekeknek (már 9 éves kortól) és felnőtteknek egyaránt lehetőségük van. A karatékák időközönként szintfelmérő vizsgát tesznek, így egyre előrébb tudnak haladni a ranglétrán, amelyet az öv színeivel jeleznek. A vizsgákon kívül edzőtáborok és versenyek is színesítik a karate pályájukat. A versenyzők a különböző versenyeken - mint pl. a regionális, országos nemzetközi és diákolimpián is - nagyon eredményesen szerepelnek. A versenyen résztvevők létszáma általában: nemzetközin 1000-1200 fő, országoson és diákolimpián 250-300 fő. A csapatnak már sikerült Európa és Világbajnokságról is érmet szerezni, amelyre nem csak Parád, de Magyarország is büszke lehet.
2013-ban 13 arany-, 16 ezüst- és 17 bronzérmet sikerült begyűjteniük. Ezekből nemzetközi versenyről való 2 arany és 2 bronz, országosról 2 arany, 3 ezüst, 4 bronz, diákolimpiáról 1 bronz.

Cím: Cifra istálló és Kocsimúzeum
3244 Parádfürdő, Kossuth Lajos út 217.

Fedezze fel a lovaglás szépségét, örömét! Parádfürdőn a Cifra istállóban lehetőség nyílik lovaglásra. Szeretettel várunk minden lóbarátot, kezdő és haladó lovasokat, kicsiket és nagyokat egyaránt, akik futószáron vagy terepen szeretnének lovagolni.
A kisebb gyerekeknek lehetőségük van pónilovaglásra. A kezdőket futószáras oktatással vezetjük be a lovaglás rejtelmeibe, ez segít a lóval és a lovaglással való ismerkedésben, az alapok elsajátításában. A haladóknak tereplovaglásra is lehetőség nyílik.

Az IKSZT heti rendszerességű tornái

Bővebben a programok menüpont alatt.

A Fáy András Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tornatermében heti rendszerességgel amatőr röplabdamérkőzéseket tartanak.

A Fáy András Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola felújítása miatt határozatlan időre szünetel a program